Natuurlijke cosmetica uit Italië

Natuurlijke cosmetica uit ItalieDe natuurlijke cosmetica van Dermophisiologique wordt volledig geproduceerd op basis van gepatenteerde technologieën en 100% natuurlijke ingrediënten. Dit betekent dat de producten geen minerale oliën, parabenen, alcohol of petroleumderivaten bevatten. Bij Dermophisiologique vinden we het belangrijk de huid te verzorgen met producten die rechtstreeks uit de natuur komen. We staan geen dierproeven toe en voegen geen allergie opwekkende parfums toe aan onze cosmetica.

Online cosmetica bestellen

Omdat wij het belangrijk vinden dat onze natuurlijke huidverzorgingsproducten voor iedereen beschikbaar zijn kun je ons hele assortiment natuurlijke cosmetica ook online bestellen. Uiteraard kun je ook even kijken op onze pagina met schoonheidssalons waar onze producten bij jou in de buurt verkrijgbaar zijn.

Natuurlijke cosmetica gebruiken

Natuurlijke cosmetica zijn, zoals de naam doet vermoeden, gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. Als het gebruik van biologische huidverzorging nieuw voor je is en jouw huid dit nog niet gewend is kun je niet zo maar alle producten gaan gebruiken. De huid kan fel reageren op de natuurlijke ingrediënten, met een rode huid of huidirritatie als gevolg. Onze schoonheidsspecialisten zitten dagelijks voor je klaar voor het beantwoorden van al je vragen. We geven jou graag gratis advies over de beste Dermophisiologique producten voor jouw huid.

Dermophisiologique proberen

Wil je aan de slag gaan met onze biologische producten? Bestel dan eerst een Beauty Box voor jouw huidtype, zodat je de producten voordelig kunt ervaren. 

Natuurlijke cosmetica in de schoonheidssalon

Dermophisiologique levert schoonheidsspecialisten wereldwijd natuurlijke cosmetica die grenzen aan de medische wetenschap. Hierdoor zijn we samen in staat de specifieke oorzaken voor imperfecties in de huid te verzorgen en de huid langdurig te verbeteren. Zit jij met een specifiek huidprobleem of wil je eens een weldadige schoonheidsbehandeling ondergaan gebaseerd op onze natuurlijke cosmetica? Bekijk dan hier het overzicht met alle Dermophisiologique gecertificeerde schoonheidssalons in Nederland en België.